Dekoderi Tokesor

1,990 L

In stock

Dekoderi tokesor
🛍 Vjen per vetem 1990 leke ⠀
🔸 Bën të mundur shikimin ultra HD⠀
🔸 Marrës Full HD Eevc H.265⠀
🔸 Portat (freenet, H.265 / HEVC, HDMI, USB 2.0, Media Player, PVR gati⠀
🔸 I lehte per tu perdorur, permban dhe manual perdorimi⠀

Compare
SKU: dekoderi-tokesor Kategoritë: ,

Te gjitha kanalet tokesore Shqiptare kane nisur procesin e dixhitalizimit dhe me marresin e vjeter te Televizorit tuaj nuk do te shikoni transmetimet e tyre.â €
Dekoderi DVB-T2 mundeson qe duke e lidhur me nje antenet te thjeshte tokesore dhe me TV, ju te shikoni kanalet Dixhitale pa Pagese, pra mund te shikoni vetem ato kanale publike te cilat nuk eshte e nevojshme te paguash per t’i pare.⠀

X

Main Menu

× Chat!