Cantë 2n1 për pazare

1,290 L

Në magazinë

Cantë me rrota fantastike për bërjen e pazarit.

Majft praktike dhe tepër e bollshme për furnizimet tuaja të ditës.

Compare
Kategoritë: ,

Cantë 2n1 për pazare

  • Majftë u bezdisët nga qeset e shumta që ju zën vënd.
  • Cantë me rrota fantastike për bërjen e pazarit.
  • Kjo cant ju vjen në ndihmë fal rrotave që e bën të tërhequr pa ju lodhur ju.

Specifikiat:

  • Ju mund ta ndani ne 2 pjesë të ndryshme canten,duke e bërë cantë dore dhe cantë për pazare.
  • Majft praktike dhe tepër e bollshme për furnizimet tuaja të ditës.
  • Materiali: Copë e pa përshkrueshme ndaj klimës si në të ngroht ashtu dhe në ftohtë.
  • Rrotat janë të përbëra nga plastika e fortë.
  • E disponojmë në ngjyrë të zez

 

 

X

Menu Kryesore