Çantë për larjen e këpucëve ne lavatrice

890 L

Në magazinë

  • Kjo çantë rrjetë është krijuar për të larë këpucët.
  • Vendosni këpucët tuaja në çantë dhe mbyllini atë.
  • Material rrjetë e fortë.
  • E përshtatshme për 1 palë.
Compare
  • Çantë për larjen e këpucëve ne lavatrice.
  • Provoni këtë çantë për larjen e këpucëve!
  • Projektuar posaçërisht për të larë këpucët në një mënyrë të thjeshtë.

 

Specifikat

  • Përmasat: 25 x 26 cm
X

Menu Kryesore