Tendë në formë shtëpie

2,590 L

Në magazinë

  • Fëmijët do të kenë më shumë argëtim gjatë kohës së lirë.
  • Kjo tendë fantastike për lojë do të ndriçojë çdo dhomë femijësh.
  • Mund ta vendosni kudo të dëshironi.
  • Montohet lehtësisht.
Compare
  • Tendë në formë shtëpie kaq e veçantë.
  • Tenda ka material të papërshkueshëm nga uji dhe mund të lahet lehtësisht po i ikur ngjyra.
  • Lehtë për t’u palosur dhe shpalosur.

 

Specifikat

  • Madhësia: 69x93x103cm
X

Menu Kryesore