Board me rrota

2,490 L

Në magazinë

  • Kjo karrocë fëmijësh e rehatshme Ride On Board ju lejon të mbani fëmijën tuaj më të madh shtesë dhe të shijoni ecjen tuaj.
  • I përshtatshëm për shumicën e karrocave, me një tub boshti horizontal të pasëm.
  • Dy opsione: selia është e ndashme në mënyrë që fëmija të mund të ngasë në një pozicion të ulur ose në këmbë
Compare
  • Ky bord me rrota komod i rehatshme për fëmijër tuaj.
  • I pranueshëm për fëmijën nga mosha 3-7 vjeç
  • Mund të mbajë një fëmijë me peshë deri 25KG .
  • Me një rrip ruajtjeje.

 

Specifikat

  • Materiali: Bordi PP, rrota e UP
  • Gjerësia e bordit: 26cm
  • Gjatësia e plotë: 35cm
X

Menu Kryesore