Booty Max

3,490 L

Në magazinë

  • A po kërkoni të arrni format e trupit që dëshironi?
  • Atëherë Booty Max është zgjidhja për ju.
  • Pajisja që ushtron me së miri muskujt e vitheve dhe të këmbëve.
Compare
  • Paisje fitnesi i cili ju mundëson të arrni format e trupit që dëshironi.
  • Me teknologji e cila lejon stërvitjen e pjesëve të ndryshme të trupit.
  • Dizenjuar kryesisht për formimin e vitheve tuaja.
  • Përfitoni nga shansi për të formuar dhe tonifikuar trupin.

Specifikat

 

X

Menu Kryesore