Boks muzike

1,790 L

Në magazinë

 • Argëtohuni dhe dëgjoni muzik në efektin e dritave Led.
 • Boks për muzik portabel me një dizanj të bukur dhe elegant.
 • Përdorni boksin me besueshmëri të lartë për të siguruar tingull të pastër dhe të ndritshëm.
 • Lidhet me çdo paisje elektronike, ku mund të dëgjoni muzikën tuaj të preferuar.
 • Bateri e fuqishme me kapacitet 1200mAh
Compare
 • Boks muzike TG-165C me një dizanj metalik kaq të bukur, lidhet me cdo paisje  elektronike falë bluetoothit.
 • Me funksionin FM, mund të kërkojë automatikisht për radio.
 • Mbështetni kartën Micro sD dhe kartën USB për të luajtur format audio MP3.
 • Ju mund të lidheni direkt me pajisje të jashtme të tilla si tableta / telefona celularë TV.

Specifikat

 • Versioni Bluetooth: 4.2
 • Koha e punës: 3-4 orë
 • Madhësia: 215 * 86 * 87.8 mm
 • Materiali: Plastike
 • Burimi i energjisë: Bateria
 • Komunikimi: USB
 • Modeli: TG-165C
 • Bateria:1200mAh

 

X

Menu Kryesore