Boks me Bluetooth RX-8108

3,490 L

Në magazinë

  • Argëtim pafund nga një paisje të vetme.
  • Ky boks është ai për të cilin keni nevojë.
  • Me këtë altoparlant mund të dëgjoni muzikë përmes Bluetooth, radio FM, USB.
  • Mund ta merrni me vete kudo dhe në çdo kohë.
Compare
  • Boks me Bluetooth RX-8108
  • Punon me iPad, IPhone, smartphone, laptopë dhe pajisje të tjera me lexues audio.
  • Bateri e rimbushur.

 

Specifikat

  • Me ekran LED
  • Fuqia:1200 W
  • Përmasat: 26 cm x 37 cm
X

Menu Kryesore