Bllokus për dyer me alarm

990 L

Në magazinë

  • Nëse dikush tenton të hyje pajisja ndalon derën, dedekton dhe alarmon menjëherë.
  • Dizanjuar për të ndauar hajen e derës dhe në të njëtën kohë aktivizon alarmin.
  • Ideal kundër vjedhjeve ose ndërhyrjeve në shtëpi.
  • Ky është një alarm dere me mbulesë prej çeliku inox.
  • Vetëm vendos alarmi nën derë dhe ndez çelsin Nëse një ndërhyrës përpiqet të hap derën, modeli në formë pykë do parandaloni atë që të hapet aktivizoni një alarm 120 dB
Compare
  • Bllokus për dyer me alarm.
  • Ky bllokues sigurie dere, i përshtatshëm për hotel rezidencial familjar, dhomë hoteli për udhëtime universitare, super e zhurmshme dhe e lëvizshme.
  • Mund ta vendosni në çantën tuaj të shpinës dhe thjesht të bëni një turne të sigurt.
  • Zhurma maksimale mund të jetë deri në 120dB.

 

Specifikat

  • Materiali:çeliku inox.
X

Menu Kryesore