Biberon për fruta

690 L

Në magazinë

Për fëmije sa me të shëndetshëm 🙂

Bebet tuaja do të argëtohen dhe shijojne sa më shume frutat.

 

Compare
  • Mund të përdoret për bebe deri në 4 muaj.
  • Praktike dhe mbahet lehtë nga bebet.
  • Cilësore dhe e sigurt për bebin tuaj.

Sepcifikat 

  • Përmasat: 10.5 cm x 5 cm
  • Materiali: Silikon i bute
  • Ngjyra të ndryshme
X

Menu Kryesore