Bërës qoftesh

600 L

Në magazinë

  • Bërës qoftesh novator i ushqimit ndihmon për të bërë qofte të përsosura.
  • Ju ndihmon të bëni qoftet me lehtësi.
  • Lehtë për tu pastruar dhe e sigurt për tu larë.
Compare
  • Bërës qoftesh me një dizanj në formë gërshërë.
  • Eshtë i përshtatshëm për të bërë sfera argëtuese të patates, sallatave të orizit, qofte e tje…
  • Dizajni i tipit të gërshërëve është elegant dhe i lehtë ne përdorim.

Specifikat

  • Material: çeliku inox
  • Ngjyra: Argjend
X

Menu Kryesore