Bërës kokoshkash Sokany

1,990 L

Në magazinë

  • Kënaqni veten dhe fëmijët tuaj me bërësin e kokoshkave.
  • Gjithashtu ajo ka nje dizajn tepër praktik për t’u zhvendosur si edhe për t’u përdorur nga të gjithë pa asnjë vështirësi
  • Përgatisni kokoshka të freskëta edhe të shëndetshme.
Compare
  • Ofron shpejtësi edhe siguri në përdorim.
  • Dizajn modern edhe të vecante.
  • Përgatit për vetëm 3 minuta

Specifikat

  • Madhësia: 150*140*275
  • Fuqia: 1200W
  • Tensioni: 220V-50HZ
  • Ngjyra: e zezë dhe e kuqe
X

Menu Kryesore