Aparat tensionit

2,490 L

Në magazinë

Aparat dixhital per matjen e tensionit 👨‍⚕️
Ben matjen e presjonit te gjakut, rahjes se pulseve dhe zbulimim e aritmise te zemres IHB
🔸️ Monitoron shendetin ne kohe reale
🔸️ Matesi eshte 100% i sakt dhe i cilesise se lart
🔸️ Vjen me ekran ne madhesi qe numrat mund ti shihni mjaft lehte
🔸️ Mund ta perdorni me fishe telefoni micro ose me 4 bater

Compare
SKU: aparat-tensionit Kategori
X

Menu Kryesore