Aksesorë për prerjen e perimeve dhe të frutave

1,290 L

Në magazinë

Ideal për përdorim higjienik të prerjes së perimeve ose frutave.

I përshtatshëm për cdo lloj perimesh dhe frutash.

Compare

Aksesorë për prerjen e perimeve dhe të frutave

  • Aksesor perfekt për kuzhinën tuaj.
  • Ideal për përdorim higjienik të prerjes së perimeve ose frutave.
  • I përshtatshëm për cdo lloj perimesh dhe frutash.

Specifikat:

  • Druri i përbër nga Bamboo përmban veti natyrore anti-mikrobike.
  • Kapaku i përshtatshëm.
  • Ideale dhe për servirjen e bukës.
  • Mund të lahet në ujë të ngrohtë por gjithashtu dhe në lavastovilje.
  • Materiali: Bamboo dhe Plastik EKO.

 

X

Menu Kryesore