Mbajtese lugesh

890 L

Në magazinë

Ky produkte u vjen ne ndihme duke organizuar sa me mir kuzhinen tuaj ku mund te vendosesh sendet me te domosdoshme ne aksesor.

Compare
Kategoritë: ,
  • Ky akesor eshte posacerisht per vendosjen paisjeve te kuzhines
  • Ky produkte dhuron nje pamje te kendshme ne dekorin e kuzhines
  • Eshte mjafe e lehte per tu montuar.
  • Material plastik.
  • Permasta 10.3cm , 11.9cm paisja montuese dhe shufra metalike 10.3cm 38.5cm.
X

Menu Kryesore