Aksesor tualeti

1,490 L

Në magazinë

Per ti shtura sa m shum stil tualetit eshte vendosja e raftit qe eshte dicka ideale dhe organizuese .

Compare
Kategoritë: ,
  • Rafte per vendosjen e produkteve kozmetike peceta etj.
  • Produkte vertet specifik ,i vecante dhe ideal.
  • Montohet shum lehte ne vende te ndryshme te ambjentit.
  • Nuk krijon problem ndaj lageshtis.
  • Permasat 13.8cm 16.8cm
  • Material plasik.
X

Menu Kryesore