Aksesor për heqjen e bërthamave

590 L

Në magazinë

Përdoret për heqjen e shpejtë e farës së qershive.

Perfekte për heqjen e bërthamave pa i prishur qershiat.

Compare
Kategoritë: ,

Aksesor për heqjen e bërthamave

  • Aksesor ideal për kuzhinën tuaj.
  • Përdoret për heqjen e shpejtë e farës së qershive.
  • Perfekte për heqjen e bërthamave pa i prishur qershiat.

Specifikat:

  • Përdorimi i lehtë i njërës dorë pa lodhje dore.
  • Hiqni bërthamat e qershisë pa mundim dhe shpejt, nuk kërkohet as montim.
  • Ju mund ta përdorni nderkoh që bëni recelin e mrekullueshëm të qershive duke ju kursyer koh në hqejen e bërthamave.
  • Materiali: Plastik ABS dhe metal që nuk ndryshket.
X

Menu Kryesore