Abazhur

1,190 L

Në magazinë

Abazhuri qe sjell galaksine ne dhomen tuaj ✨
? Shenderoni dhomen e femijeve tuak ne nje qiell te hapur ?
?️ Rrotullohet dhe sjell forma te vecanta me ngjyra te ndryshme ne mure
?️ Punon me karikim dhe me bateri
?️ Me 3 butona: Drit e forte, per ndryshimin e ngjyres se drites dhe per te aktivizuar rrotullimin

Compare
SKU: abazhure Kategoritë: , ,
X

Menu Kryesore