Pastrues misri & rende

990 L

Në magazinë

  • Një aksesore i përkryer për mjetet tuaja të kuzhines, 2 në 1 rende dhe zhveshës misri.
  • Dizajni kreativ, ndihmon në zhveshjen e shpejtë të misrit
  • Teh me vale zigzag, e shpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur.
  • Rende për perime & djathra.
Compare
Kategori
  • Një aksesore i përkryer për mjetet tuaja të kuzhines,i.
  • Dizajni kreativ, ndihmon në zhveshjen e shpejtë të misrit
  • Teh me vale zigzag, e shpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur.
  • Rende për perime & djathra.
  • Madhësia kompakte dhe e lehtë për tu mbajtur.

Specifikat

  • 2 në 1 rende dhe zhveshës misri

 

X

Menu Kryesore