Organizues sirtari në formë hoje blete

690 L

Në magazinë

 • Ky organizues e ndarës së sirtarëve vijen me një dizanj të veçantë si hoje blete.
 • Përdoret për të organizuar veshmbathje,apo çorapet, kravatë, shalle, rroba për fëmijë, etj.
 • Ideal për të mbajtur sendet tuaja të organizuara.
Compare
 • Ky organizues e ndarës së sirtarëve vijen me një dizanj të veçantë si hoje blete.
 • Përdoret për të organizuar veshmbathje,apo çorapet, kravatë, shalle, rroba për fëmijë, etj.
 • Ideal për të mbajtur sendet tuaja të organizuara.
 • E bërë nga materiali plastik me cilësi të lartë, fleksibël dhe të qëndrueshëm, bashkues për strukturë të fortë.
 • Pritet sipas madhësisë që ka sirtari.

Specifikat

 • Materiali: Plastike
 • Ngjyra: e bardhë
 •  Përmasat: 36.5 x 6.5 cm
X

Menu Kryesore