Ibrik caj & kafe 660 ml

990 L

Në magazinë

  • Shijoni një kafe dhe çaj të shijshm në shtëpi, në zyrë ose lokale.
  • Ibrik me një model të sofistikuar dhe dizajn elegant, i përkryer për të bërë çaj dhe kafe.
  • Ka përdorim shumë të thjeshtë: shtohet çaji ose kafja, uji i nxehtë dhe më pas shtypet.
  • Përbëhet nga shishe prej qelqi me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë.
Compare
  • Shijoni një kafe dhe çaj të shijshm në shtëpi, në zyrë ose lokale.
  • Në vetëm 4 minuta çaji ose kafja do të jetë gati.
  • Mbrojtëse të jashtme plastike për forcë të shtuar.
  • Filtri është bërë prej çeliku inox.
  • Mbajtëse dhe bazë filxhan çeliku inox, e qëndrueshme, me stil dhe e bukur

 

Specifikat

  • Kapaciteti: 660ml
X

Menu Kryesore