Waffle Sokany

Në magazinë

  • Përgatisni waffles të shpejta dhe të shijshme brënda pak castesh.
  • Një pajisje e domosdoshme për shëpinë tuaj, shumë e thjeshtë dhe praktike në përdorim.
  • Përgatisni jo vetëm për ju, por dhe për familjaret tuaj.
  • Vjen me një material cilësor dhe jo ngjitës.
  • Eshte e lehtë për t’u pastruar.
Compare

 

 

Specifikat

  • Pllaka të këmbyeshme: 2 pjata krijues waffle.
  • Fuqia (W):1000-1500W
X

Menu Kryesore