Tenxhere për mikrovalë

990 L

Në magazinë

 • Enë gatimi revolucionare ju lejon të gatuani një vakt të tërë brenda pak minutash.
 • Set gatimi me furrë me mikrovalë, i zhdërvjellët, i gjithanshëm dhe i pazëvendësueshëm, me 4 pjesë të këmbyeshme.
 • Seti përfshin tenxhere gatimi 2 litërshe, avullore, tigan dhe kapak.
 • Ju lejon të gatuani çdo gjë, nga një ushqim i vetëm deri në një vakt të plotë prej 3 kursesh, duke siguruar që gjithçka të jetë gati në të njëjtën kohë.
Compare
 • Seti përfshin një tenxhere kryesore gatimi për përgatitjen e orizit, makaronave ose patateve.
 • Një shportë me avull për perime, peshk ose mish.
 • Një kapak i kthyeshëm i cili dyfishohet si bazë për rrjetën dhe avulloren ose si një pllakë më vete mikrovalë.
 • Dorezat e integruara në tenxhere gatimi dhe kapak sigurojnë që të gjitha pjesët të hiqen në mënyrë të sigurt nga mikrovala dhe të barten në tryezë për servirje.
 • Lehtë për tu larë.
 • E përsosur për gatimin e pulës, viçit, peshkut, perimeve, makaronave dhe orizit.

Specifikat

 • Përmasa: Lartësia 16.5cm x 25cm
 • Materiali: plastik
 • Enë gatimi 2 litra x 1 copë
 • avullore x 1
 • rrjetë x 1
 • kapak x 1
X

Menu Kryesore