Makinë qethje

2,490 L

Në magazinë

 • Makinë qethje DSP është e përbërë nga fletë premium çelik për përvojën e shkurtimit të shpejtë dhe cilesor.
 • Teh që mund të lahet dhe nuk ndryshket , gjithashtu për pastrim të lehtë.
 • Vjen me krehër të ndryshëm të kufizuar për t’ju lejuar të kontrolloni gjatësi të ndryshme të flokëve.
Compare
 • Prerëse flokësh burra profesionistë për stilim flokësh.
 • Përdorim me kabllo dhe pa kabëll.
 • Koha e përdorimit: 90 minuta pa ndërprerje.
 • furçë pastrimi * 1
 • manual përdorimi * 1
 • Linja e karikimit USB * 1
 • makine * 1
 • krehër udhëzues * 3
 • kuti paketimi * 1

 

Specifikat

 • fuqia: 6W
 • koha e karikimit: 2 orë
 • voltazhi: 110-240V, 50 / 60Hz
 • metoda e karikimit: USB
 • Projektimi i tubit metalik
X

Menu Kryesore