Vras?se elektrike mushkonjash n? form? raket

 • Ky vras?s ?sht? ideal p?r t?i largoni mushkonjat apo insektet nga ambienti juaj dhe ta b?ni at? t? sh?ndetsh?m edhe t? past?r.
 • I vret mushkonjat n? m?nyr? tejet efektive, si edhe ?sht? shum? ?e sigurt p?r njer?zit dhe kafsh?t sht?piake.
 • Paisja vepron me energji elektrike dhe karikohet n?p?rmjet nj? porte USB.
 • E leht? p?r t?u mbajtur n? dor? dhe ka nj? p?rdorim t? thjesht?.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Vras?se elektrike mushkonjash n? form? rakete.
 • Ajo ?sht? e p?rb?r? nga dritat Led t? cilat i t?rheqin m? shum? mushkonjat apo insektet dhe kjo e b?n m? t? l?ht? vrasjen e tyre.
 • Punon me bateri e cila mund t? rikarikohet.
 • E p?rshtatshme p?r t?u p?rdorur n? sht?pi, kampinge, hotele, restorante, etj.
 • Ajo p?rb?het prej materialit t? aluminit n? rrjet? dhe plastik?s ABS n? t?r?si.

Specifikat

 • Materiali: ABS i cil?sis? se lart?
 • P?rmasat: 210 mm x 510mm