Var?se rrobash n? form? piano

SKU: N/A
  • Var?se rrobash n? nj? dizanj t? vecant? n? form? piano.
  • N?se keni probleme me organizimin ose me munges?n e hap?sirave n? ambientet tuaja kjo ?sht? zgjidhja.
  • Mund t? varet n? an?n e pasme t? der?s por mund t? fiksohet edhe n? mur.
  • Esht? i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur n? banjo, kuzhin? dhe shum? zona.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Var?se rrobash n? nj? dizanj t? vecant? n? form? piano.
  • N?se keni probleme me organizimin ose me munges?n e hap?sirave n? ambientet tuaja kjo ?sht? zgjidhja.
  • Mund t? varet n? an?n e pasme t? der?s por mund t? fiksohet edhe n? mur.
  • Esht? i p?rshtatsh?m p?r tu p?rdorur n? banjo, kuzhin? dhe shum? zona.

 

Specifikat

  • Tep?r praktike dhe funksionale.
  • Madh?sia: 70x460x155 mm