Var?se muri n? form? Dreri me grep

  • Var?se n? form? Dreri funksionale dhe dekorative.
  • Nj? dizajn origjinal dhe i k?ndsh?m p?r sht?pin? ose zyr?n, me ngjitje n? mur me grep kaq praktik.
  • Mund t? varen ?el?sa, rroba, kapele, ?ant?, bizhuteri, etj,
  • Grepi i form?s s? kafsh?s, krijues dhe modern, mund t? jet? si nj? dekor p?r sht?pin? tuaj.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Grepi i form?s s? kafsh?s, krijues dhe modern, mund t? jet? si nj? dekor p?r sht?pin? tuaj.
  • Punon mir? n? dhom?n e ndenj?s, dhom?n e gjumit, korridorin, etj.
  • Me ngjit?s e leht ?p?r tu instaluar.

 

 

Specifikat

  • Ngjyra: Dreri te zez?, t? bardh?, gri
  • P?rmasat: 18.5 cm x 17 cm
  • Materiali: Vinil