, ,

Ushqyes 10 ne 1


Krahaso

Ky ushqyes eshte ideal per personat qe perdorin shume pajisje ne te njejten kohe. Mund te merret me vete kudo.
đŸ”žïž E pershtatshme me shume tipe adaptori
đŸ”žïž Eshte e sigurt ne pranine e femijeve
đŸ”žïž Ka 6 porta USB dhe 4 priza
đŸ”žïž Eficiente per zyra apo dhe per shtepi

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.