Tub per lavaman

  • Ky tub q? vendoset posht? lavamanit lejon qarkullimin e ujit te shpejt?.
  • I p?rshtatsh?m p?r instalim n? hotele, apartamente, sht?pi dhe mjedise t? tjera.
  • Dizajni me diamet?r t? madh, mund t? shkarkoj? rrjedhje t? madhe t? ujit dhe mbajtur larg aromat
  • Instalimi i leht? dhe shum? praktik.
  • Mund t? p?rkulet sipas situat?s aktuale t? instalimit.

790 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

  • Tub n?n lavaman.
  • Dizajni me diamet?r t? madh, mund t? shkarkoj? rrjedhje t? madhe t? ujit dhe mbajtur larg aromat.
  • Instalimi i leht? dhe shum? praktik.
  • Mund t? p?rkulet sipas situat?s aktuale t? instalimit.

Specifikat

  • Material elastik