,

Toster

Sonifer

Krahaso

Shijoni vakte të ëmbla me Waffle. Pergatisni mengjesin tuaj shpejt dhe lehte!
🔸Gëzoni fëmijët tuaj me Waffle te shijshem ne pak caste.
🔸Veshje të brendshme jo ngjitëse
🔸Fuqia 1200 watt.
🔸Pastrohet lehte

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Sonifer