Tigan i dyanshem

SKU: N/A
  • Tigan i dyansh?m duhet ta keni patjeter n? sht?pi?
  • Nuk keni nevoj? t? tranzoni ushqimin, pasi me k?t? tigan mjafton ta ktheni n? an?n tjet?r.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tigan i dyansh?m duhet ta keni patjeter n? sht?pi?
  • Nuk keni nevoj? t? tranzoni ushqimin, pasi me k?t? tigan mjafton ta ktheni n? an?n tjet?r.
  • Material rezisten q? nuk ngjit dhe nuk g?rvishtet.
  • Ruan t? gjitha vlerat ushqyese t? ushqimit.
  • Mund ta ndani dhe ta p?rdorni si dy tigan?.

Specifikat

  • Materiali: Aliazh alumini
  • Ngjyra: e zez?
  • Diametri: rreth 40 cm