Thek?se buke

  • Thek?se buke First Austria FA-5368-5 me dy fole t? gjata.
  • Thek?sia XL me dy fole t? gjata p?r pjekje u sh?rben disa personave n? t? nj?jt?n koh?.
  • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Vjen thek?sia e buk?s me dy fole t? gjata ku mund t? thekni p?r gjith? familjen.

Pjek buk?n n? m?nyr? t? barabart?, kafe t? art? dhe me shije t? parezistueshme.

Shum? e dobishme p?r p?rdorim t? p?rditsh?m.

 

Specifikat

  • Madh?sia 4 feta
  • Fuqi [W] 1200 – 1400
  • Ngjyra e bardh?
  • Fuqia [V] 220-240
  • P?rmasat? [CM] 38 X 15 X 17,5
  • Pesha [KG] 1.4