Tharese dhe varese rrobash.

> SKU: N/A
 • Kjo thar?se edhe var?se rrobash elektrike e cila ?sht? me efektive edhe me e shpejt? se nj? thar?se e thjesht? rrobash.
 • E l?vizshme, duke e b?r? at? t? p?rsosur p?r udh?time.
 • E l?vizshme, duke e b?r? at? t? p?rsosur p?r udh?time.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Thar?se dhe var?se rrobash.
 • Kjo thar?se edhe var?se rrobash elektrike e cila ?sht? me efektive edhe me e shpejt? se nj? thar?se e thjesht? rrobash.
 • E l?vizshme, duke e b?r? at? t? p?rsosur p?r udh?time.
 • Thar?se rrobash portative, var?se elektrike e palosshme.
 • Rrobat thahen me shpejt me aj?r t? ngroht? n? 50 ? ? 60 ?.

Specifikat

 • Tensioni: 110-220v
 • Fuqia: 150 W
 • Ngjyra e bardh?.