,

Tharese Flokesh

Gemei

Krahaso

Thani floket lehtesisht me kete tharse te fuqishme te markes Gemei.
đŸ”žïž Ka nje motorr ma kapacitet 1800-2200 watt
đŸ”žïž Mbrojtje ndaj mbi nxehtesise
đŸ”žïž 2 nivele shpejtesie
đŸ”žïž Pajiset dhe me koken e difuzorit
đŸ”žïž 3 nivele nxehtesie: i nxehte, i ftohte dhe normal

2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Gemei