,

Tharese Flokesh


Krahaso

Kjo tharese flokesh eshte teper e fuqishme, than dhe stilon flokun shpejt dhe lehte.
đŸ”žïž Garanton: fuqine, jetegjatesi, lehtesi, ekonomike.

1,590 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.