,

Termus 2 ne 1


Krahaso

Termus me dy funksione,Ngrohes dhe Ftohes
Mund ta perdorni kudo dhe kurdo si ne Vere edhe ne Dimer, si ne makine, kamiona ne shtepi e kudo tjeter
🔾 Kapaciteti 25 Litra
🔾 Ftohesi ne perjudhen me te nxehte arin deri ne 3-4 grade
🔾 Nghoesei arrin deri ne 65 grade
🔾 Mund ta perdorni ne makine me 12W ne kamione me 24W si edhe ne priza normale me 220W

19,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.