Tenxhere p?r mikroval?

 • En? gatimi revolucionare ju lejon t? gatuani nj? vakt t? t?r? brenda pak minutash.
 • Set gatimi me furr? me mikroval?, i zhd?rvjell?t, i gjithansh?m dhe i paz?vend?suesh?m, me 4 pjes? t? k?mbyeshme.
 • Seti p?rfshin tenxhere gatimi 2 lit?rshe, avullore, tigan dhe kapak.
 • Ju lejon t? gatuani ?do gj?, nga nj? ushqim i vet?m deri n? nj? vakt t? plot? prej 3 kursesh, duke siguruar q? gjith?ka t? jet? gati n? t? nj?jt?n koh?.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Seti p?rfshin nj? tenxhere kryesore gatimi p?r p?rgatitjen e orizit, makaronave ose patateve.
 • Nj? shport? me avull p?r perime, peshk ose mish.
 • Nj? kapak i kthyesh?m i cili dyfishohet si baz? p?r rrjet?n dhe avulloren ose si nj? pllak? m? vete mikroval?.
 • Dorezat e integruara n? tenxhere gatimi dhe kapak sigurojn? q? t? gjitha pjes?t t? hiqen n? m?nyr? t? sigurt nga mikrovala dhe t? barten n? tryez? p?r servirje.
 • Leht? p?r tu lar?.
 • E p?rsosur p?r gatimin e pul?s, vi?it, peshkut, perimeve, makaronave dhe orizit.

Specifikat

 • P?rmasa: Lart?sia 16.5cm x 25cm
 • Materiali: plastik
 • En? gatimi 2 litra x 1 cop?
 • avullore x 1
 • rrjet? x 1
 • kapak x 1