Tabel edukative 3 ne 1

SKU: N/A
 • Tabel edukative 3 n? 1.
 • Ndihmon p?r t? promovuar imagjinat?n dhe kreativitetin e f?mij?ve tuaj.
 • E shk?lqyeshme q? f?mija juaj t? p?rdor? plot?sisht koh?n e lir? dhe t? jet? i z?n? me vizatimin n? vend t? televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.

2,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tabel edukative 3 n? 1.
 • Ndihmon p?r t? promovuar imagjinat?n dhe kreativitetin e f?mij?ve tuaj.
 • E shk?lqyeshme q? f?mija juaj t? p?rdor? plot?sisht koh?n e lir? dhe t? jet? i z?n? me vizatimin n? vend t? televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.
 • D?rrasa e zez? me pllaka ?sht? e p?rshtatshme p?r shkum?s dhe d?rrasa e bardh? i mund?son f?mij?s tuaj t? jet? krijues me stilolaps sh?nues dhe shkronja magnetike.
 • Dy an?: D?rras? e zez? dhe d?rras? e bardh?.
 • 1x stilolaps sh?nues
 • 1x tabel? vizatimi
 • 1x gom? magnetike n? tabel?
 • 1x raft mbajt?se d?rrase
 • 1 Kuti shkum?s
 • 42 cop? figura magnetike n? total (10x numra, 26x shkronja, 6x simbole)

Specifikat

 • Permasat: 87cm x 50cm x 57cm
 • Mosha: 3 vjet +
 • Ngjyrat: Roz?, portokalli.