,

Pasjisje multifunksionale


Krahaso

Nje pajisje multifunksionale e cila i pregatit vezet ne vetem pak minuta ne menyren qe deshironi.
Gjithashtu sherben per te skuqur vezet, ngrohur ushqimin apo per te pregatitur ushqime te ndryshme ne avull.
Shume praktike dhe lehteson pune ne kuzhinen tuaj, per mengjese deh vakte plot shije dhe te shendetshem.

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

4,270 L for 3 item(s)