,

Termus elektrik


Krahaso

Termus elektrik per ngrohjen e ushqimit
Termusi mundeson mbajtjen e ngrohte te ushqimit tuaj ne cdo kohe dhe ne cdo vend qe deshironi ta merni me vete
Mhafton ta vendosni ne prize dhe ushqimi juaj do te ngrohet menjeher sikur te ishte i sapo gatuar
– Materil Inox

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Termusi mundeson mbajtjen e ngrohte te ushqimit tuaj ne cdo kohe dhe ne cdo vend qe deshironi ta merni me vete

Kategori: ,