,

Set me 3 Tiganë guri


Krahaso

Tigan me Dizajn unik dhe elegant me një shtresë jo-ngjitëse me 5 shtresa dhe me prekje të butë për të shtuar hijeshinë në tryezën e kuzhinës dhe ngrënies. Këto tigane janë bërë nga qeramika dhe kane veshje guri per shpërndarje të barabartë të ngrohjes, duke mbajtur të gjitha vlerat ushqyese.
Material Qeramike
Madhesi 20 cm , 24 cm dhe 28 cm
Temperature deri ne 260 ° C
I pershtatshem per lloji gazi, elektrik, induksion dhe qeramike.
Qëndrueshmëri e shkëlqyer

3,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Tigan me Dizajn unik dhe elegant me një shtresë jo-ngjitëse me 5 shtresa dhe me prekje të butë për të shtuar hijeshinë në tryezën e kuzhinës dhe ngrënie

Kategori: ,