Smart watch C500

> > SKU: N/A
 • Smart Watch C500 seria 5 ?sht? nj? or? q? arin t? kontrolloje cdo levizje dhe t? memorizoje cdo gj? q? ju b?ni.
 • Ore C500 me karte SIM e cila vjen me dizajn shum? elegant Unisex .
 • Ora funksionon n?p?rmjet pekjes me gisht.
 • Vjen me nj? cil?si shum? t? lart?.
 • Ajo pershtatet me telfonat Andorid ose iOS.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ore inteligjente Smart watch C500 seria 5.
 • Thirrja Bluetooth shikon or?n inteligjente duke par? SIM.
 • Ore inteligjente e p?rshtatshme p?r meshkuj dhe femra.

Specifikat

 • Ngjyrat: E zez?
 • Sistem Operativ | Android / iOS
 • Rezolucion | 24*240px