-1,000 L

Shtrydhëse agrumesh me karikim

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Ju arrini të përgatisni lëngje frutash të shijshme dhe të shëndetshme !
▫Përdoret për të shtrydhur agrume si : lion, portokall, mandarina etj.
▫Tensioni: 7.4V
▫Fuqia: 45 W
▫Karikimi: Karikimi me USB
▫Pesha: rreth 1100 g
▫Materiali: ABS/AS
▫Madhësia: 138mm*112mmmm*237.5mm