,

Shperndares Sinjali


Krahaso

Ky produkt sherben per shperndarjen e sinjalit te nje sateliti, ose kabllori ne 4 televizora te ndryshem.
đŸ”žïž Pershtatet per satelite, dixhital, HiFi
đŸ”žïž Pershtatet me cdo system dixhital dhe satelit

2,290 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.