,

Shishe qelqi per alkol


Krahaso

Shishe qelqi kaq e bukur dhe elegante
Shishe qe perdoretper whiskey,vere e kuqe,raki, konjak,vodka etj
Materiali qelq
Permasat 6*12*21cm
Kapaciteti 500 ml

690 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.