, ,

Shishe qelqi per alkol


Krahaso

Shishe qelqi kaq e bukur dhe elegante
Shishe qe perdoretper whiskey,vere e kuqe,raki, konjak,vodka etj
Materiali qelq
Permasat 7.5*14*25cm
Kapaciteti 1000 ml

790 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.