,

Set Thikash


Krahaso

Per te gjithe adhuruesit e djathit, vjen ky set me thika i kendshem dhe eficent ne prerjen e djathit.
🔸️ Cdo thike i pershtatet nje lloji djathi
🔸️ Kane mbajtese plastike te cilat thjeshtojne perdorimin
🔸️ Vrimat ne thika nuk lejojne qe djathi te ngjise ne thika
🔸️ Thikat jane perkatesisht per djathe me fortesi e mesme, te forte, te therrmueshem, te bute dhe thike ne forme piruni.