Set me 6 thika me mbajtese druri

SKU: N/A
  • Ky set thikash ?sht? i p?rsosur p?r kuzhinier amator dhe profesionist p?r shkak t? cil?sis? dhe dizajnit.
  • T? p?rshtatshme p?r prerjen e mishit, perimeve, cop?timin dhe prerjen n? feta t? holla t? ushqimeve t? ndryshme.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Ky set thikash ?sht? i p?rsosur p?r kuzhinier amator dhe profesionist p?r shkak t? cil?sis? dhe dizajnit.
  • T? p?rshtatshme p?r prerjen e mishit, perimeve, cop?timin dhe prerjen n? feta t? holla t? ushqimeve t? ndryshme.
  • Mbajt?sja e drurit z? pak hap?sir? dhe shmang rr?muj?n gjat? gatimit.
  • Tehu i saj ?sht? mjaft i mpreht? dhe bishti me material prej druri, e b?n at? t? p?rshtatshme dhe jo t? rr?shqitshme p?r dor?n tuaj.

 

Specifikat

  • P?rfshihen 6 lloje thikash.
  • Mpreht?si afatgjat?
  • Leht? p?r tu lar?