Set kuzhine multifunksional

 • Nj? komplet i dobish?m kuzhine p?r gatim.
 • Dizajn i leht? dhe dorez? q? ju b?n t? p?rshtatsh?m dhe t? rehatsh?m n? p?rdorim.
 • T? gjitha taset e p?rzierjes dhe gotat mat?se mund t? vendosen s? bashku.
 • Kurseni hap?sir? ??n? kuzhin?n tuaj.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Set kuzhine multifunksional.
 • Tasa p?r p?rzierjen e plastik?s 10 cop?.
 • Tase – Kullonjese – Site – Tase – Kupe Mates 6 cop
 • Kupa mat?se 60ml: lart?sia 3.2cm / diametri 5cm
 • Kupa mat?se 85ml: lart?sia 3.5cm / diametri 6.5cm
 • Kupa mat?se 125ml: lart?sia 4cm / diametri 7,5cm
 • Kup? mat?se 250ml: lart?sia 5.6cm / diametri 8.5cm
 • Tas p?r p?rzierje 500ml: lart?sia 7.5cm / diametri 15cm
 • Sit? 1.65L: lart?sia 8cm / diametri 18.5cm
 • Tas filtri 3L: lart?sia 12cm / diametri 22cm
 • Tas p?r p?rzierje 4.5L: lart?sia 13cm / diametri 25.5cm
 • Produkt me cil?si t? lart?

Specifikat

 • Materiali: Plastik?
 • Ngjyra: Ngjyra e ylberit
 • Materiali: PP