Sensorë parkimi me 4 sensorë për makinë

▫Sensorë parkimi me 4 sensorë për makinë.

▫Seti është i pajisur me 4 sensore parkimi të cilat ndihmojnë për të parandaluar përplasjet e rrezikshme dhe të kushtueshme.

▫Sensoret instalohen lehtësisht dhe janë mjaft të domosdoshme për makinën tuaj !

▫Funksionojnë për të gjitha modelet e makinave.

▫Sensor makine, me ekran LED me ngjyra dixhitale.

▫Materiali i tyre është kundër ujit.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Sensorë parkimi me 4 sensorë për makinë.

▫Seti është i pajisur me 4 sensore parkimi të cilat ndihmojnë për të parandaluar përplasjet e rrezikshme dhe të kushtueshme.

▫Sensoret instalohen lehtësisht dhe janë mjaft të domosdoshme për makinën tuaj !

▫Funksionojnë për të gjitha modelet e makinave.

▫Sensor makine, me ekran LED me ngjyra dixhitale.

▫Materiali i tyre është kundër ujit.

Specifikat

▫Rate : 10.5V- 16V DC

▫Voltazhi : 12V DC

▫Rate i rrymes : 100mA- 300mA

▫Distanca e detektimit : 0.3-2 metra

▫Madhesia LED : 9 * 1.5 cm

Kodi: S1623